Praktijk voor Coaching & Bewustwording

Praktische informatie

Op deze pagina vind je informatie over mijn werkwijze; hoe aan te melden, kennismakingsgesprek en vervolggesprekken. Ook vind je hier informatie over welke tarieven Praktijk Tsela hanteert.

Aanmelden bij praktijk Tsela

Om een afspraak te maken, kun je mailen naar praktijk@tsela.nl of het contactformulier invullen. Binnen 2 werkdagen zal ik contact met je opnemen om een afspraak te plannen. Je kunt ook direct telefonisch  (06 – 43 22 18 27) contact met mij opnemen.

Twijfel je of Coaching iets voor je is, bel gerust naar Praktijk Tsela om te overleggen.

Kennismakingsgesprek

In het eerste gesprek zullen we kennismaken, je vraag en doel helder krijgen en ontdekken of een coahcingstraject passend is daarbij. Daarnaast bespreken we de werkwijze en de wederzijdse verwachtingen en afspraken rondom het coachingstraject.

Vervolggesprekken

In de vervolggesprekken werk je zelf aan de doelen die je gemaakt hebt. De sleutel tot verandering ligt in jezelf. Bewustwording is daarbij essentieel. De manier waarop je tot je doel komt, kan heel verschillend zijn. Het is een mooi en persoonlijk proces en daarin bied ik maatwerk.

Tarieven

Het tarief bedraagt €85,- per uur.

Voor coaching aan medewerkers geldt een aangepast tarief. Het uurtarief wordt in overleg middels een coachingsovereenkomst vastgelegd. Voor vragen hierover, neem vrijblijvend contact op met Praktijk Tsela.

Registratie

Praktijk Tsela staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 83619178
Mijn SPHBO-Registratienummer bij CPION is: 36621-37126
Bij het Registerplein sta ik geregistreerd onder Registratienummer 46104789.
Ik ben lid van de Beroepsvereningen BPSW en de beroepsorganisatie NOBCO.

Klachtenreglement

Praktijk Tsela biedt een zorgvuldige en klantvriendelijke werkwijze. Ben je ergens ontevreden over of heb je een klacht, hoop ik dat je zo vrijmoedig bent om dit met mij te bespreken. Ik ga ervan uit dat wij samen in een goed gesprek tot een oplossing hiervan kunnen komen. Wanneer dit niet lukt, kan je een beroep doen op een klachtenfunctionaris van de NOBCO. Zie hiervoor nobco.nl.

Privacy verklaring

Praktijk Tsela gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bekijk de Privacy verklaring en lees hoe Praktijk Tsela hiermee omgaat.

Algemene Voorwaarden

Bij Coaching gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Praktijk Tsela. Deze kunt u lezen op de pagina: Algemene voorwaarden.

Nieuwsgierig geworden? Wil je ontdekken of coaching vanuit Praktijk Tsela bij je past? Vul het formulier in, bel (06 – 43 22 18 27) of mail (praktijk@tsela.nl) praktijk Tsela voor het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek.