Praktijk voor Coaching & Bewustwording

Coachingstraject

Lifecoaching

In lifecoaching staan levensvragen centraal en gaat het vaak over zingeving, meer bewustwording en persoonlijke groei.

Regelmatig zijn mensen op zoek naar meer  zingeving en geluk. Ze willen vanuit hun diepere drijfveren, waarden en persoonlijke talenten leven en werken.

Misschien herken je het verlangen om vanuit tevredenheid te leven en meer ruimte te geven aan waar het voor jou echt om gaat in het leven. Bewustwording en acceptatie  van wie je bent, wat je drijft en waar je heen wilt, is daarin essentieel. Dit is mogelijk door lifecoaching.

Het kan zijn dat je twijfelt of jouw wens of vraag onder lifecoaching past. Voel je vrij om contact op te nemen om te ontdekken of coaching passend is voor jou. Welkom!

Door mijn jarenlange ervaring om effectief en met compassie met mensen te werken, is geen vraag voor mij gek en ga ik graag de uitdaging aan om te ontdekken hoe coaching voor jou van betekenis kan zijn.

 

Ieder traject is maatwerk. In de kennismaking staan we uitgebreid stil bij jouw vraag en doel voor de coaching. En kunnen we samen kijken welke van de onderstaande thema’s waardevol zijn voor jouw vraag en doel. Mogelijk herken je jouw vraag in onderstaande thema’s niet. Neem gerust contact op voor overleg. Welkom.

Thema
Zingeving

Bij zingeving gaat het om het creëren van een betekenisvol leven. Dat geeft je voldoening en energie. Zingeving draagt bij aan een gezond leven. Als dingen die je doet voor jou geen betekenis hebben, kan dit tot psychische klachten leiden zoals negatief zelfbeeld, burn-out of depressieve gevoelens.  In dit coachingstraject gaan we een proces aan van bewustwording en verandering aan op zoek naar jouw zingeving in je leven.

Thema
Identiteit

Heb je vragen over jezelf en jouw identiteit? Over je eigenwaarde en over wat je belangrijk vindt in het leven? Over hoe jij soms beïnvloed wordt door waar je vandaan komt of door patronen uit je gezin van herkomst? Blijf hier niet mee rondlopen, maar doe er wat mee. Via Lifecoaching kun je verassende antwoorden vinden, waardoor jij jezelf beter begrijpt en krachtiger kunt staan in je eigen identiteit.

Thema
Persoonlijke groei en ontwikkeling

Ongeacht in welke levensfase je bent of welke uitdagingen er zijn op je weg; lifecoaching is een krachtig instrument om jezelf te ontwikkelen en persoonlijk te groeien. Ontwikkeling en groei is voor iedereen anders. In dit coachingstraject gaan we aan de slag met je (zelf) bewustzijn, ontdekken hoe je kunt groeien, wat je dromen zijn, de weg gaan en tot actie komen.

Thema
Levensbeschouwelijke en spirituele vragen

Leven vanuit een bepaalde levens- of geloofsovertuiging is voor velen een verrijking van hun leven en is soms zelfs een belangrijk onderdeel van de cultuur waarin je leeft. Soms brengt je levens- of geloofsovertuiging je in dilemma’s of zoek je naar je eigen weg daarin.

Vanwege de diversiteit aan vragen die er kunnen zijn rond dit thema, raad ik je aan om contact met me op te nemen als je graag wil overleggen of Lifecoaching van betekenis kan zijn voor jou. Welkom!

Hieronder vind je informatie over hoe aan te melden en het vervolg. Voor meer informatie kun je op de pagina Praktische Informatie kijken.

Aanmelding

Om een afspraak te maken, kun je mailen naar praktijk@tsela.nl of het contactformulier invullen. Binnen 2 werkdagen zal ik contact met je opnemen om een afspraak te plannen. Je kunt ook direct telefonisch  (06 – 43 22 18 27) contact met mij opnemen.

Kennismakingsgesprek

In het eerste gesprek zullen we kennismaken en jouw vraag en doel bespreken en ontdekken een coachingstraject passend is. Daarnaast bespreken we de werkwijze en de wederzijdse verwachtingen en afspraken rondom het coachingstraject.

Vervolggesprekken

In de vervolggesprekken werk je zelf in gesprek met mij aan de doelen die je hebt gesteld. De sleutel tot verandering ligt in jezelf en jouw context, waarbij bewustwording een cruciale rol speelt. De manier waarop je je doelen bereikt, kan sterk variëren, en daarom zoek ik samen met jou naar de meest effectieve aanpak. Soms krijg je opdrachten mee ter versterking van je proces, of voer je tijdens de gesprekken oefeningen uit.

Kennismakingsgesprek is kosteloos
Coachlocaties in Ede en Overberg
Coaching ook mogelijk via Teams
Lifecoaching - coachingspraktijk Tsela

Liefde moet zijn als een boom, met zijn wortels diep in de aarde, maar met zijn takken uitgestrekt naar de hemel.

Je bent iemand die verder kan zien dan het zichtbare, daarmee heb je me echt verrast.

Coachee

Je stel vragen, die mij echt inzicht in mijzelf heeft gegeven.

Coachee

Nieuwsgierig geworden? Wil je ontdekken of coaching vanuit Praktijk Tsela bij je past? Vul het formulier in, bel (06 – 43 22 18 27) of mail (praktijk@tsela.nl) praktijk Tsela voor het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek.